Mocht je één of meerdere foto's mooi vinden en er graag een afdruk van willen hebben dan is dat mogelijk! Wanneer je klikt op het groene linkje dan kom je op de website "Werk aan de Muur" waar je prints kunt bestellen.
Er staan reeds zo'n 160 foto's op dit platform, ik ben bezig om ze z.s.m. aan te vullen. Mocht je een foto wel op mijn eigen website zien en nog niet bij Werk aan de Muur en toch snel een print willen bestellen neem dan even contact met me op zodat ik de betreffende foto kan toevoegen.
Je kunt allerlei combinaties van afdruk, formaat en omlijsting aanvinken en virtueel bekijken hoe het bij je op de muur komt te staan.
Neem  bijvoorbeeld deze combinatie....
De afdrukken kunnen op praktisch elk formaat en materiaal geleverd worden, als losse afdruk maar ook met (bak)lijst, op canvas en zelfs als behang in banen of behang uit één stuk, dus naadloos.
Het naadloze behang is van airtex, een kunststof die zeer gemakkelijk te plakken is.
Werk aan de Muur maakt gebruik van professionele afdruklabs.
COPYRIGHT 2024
Alle foto’s en teksten op deze website zijn eigendom van Jaap Bosma Fotografie. Deze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de fotograaf worden verveelvoudigd, gekopieerd, gepubliceerd, opgeslagen, aangepast of gebruikt worden in welke vorm dan ook, online of offline.
Terug naar boven